Topul firmelor maramureşene 2015

0
644

– 113 firme s-au situat pe primele locuri –

IERI, 28 octombrie, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie, din Baia Mare, a avut loc „Topul firmelor din judeţul Maramureş”, manifestare aflată la ediţia a XXIII-a, în cadrul căreia au fost premiate cele mai performante firme cu activitate în anul 2015.
În cuvîntul de deschidere, Gheorghe MARCAŞ, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş a precizat că acest „top”, ca parte integrantă a topului naţional, s-a fixat în lumea mediul de afaceri ca un eveniment aşteptat, în toamna fiecărui an, atît de oamenii de afaceri cît şi de instituţii.
Cele două Topuri apreciază şi premiază performanţa în afaceri a companiilor, care au contribuit, în economia reală, la stimularea creşterii economice, selectate pe baza metodologiei unice, complexe, transparente şi unitare la nivel local şi naţional, fiind singurul clasament oficial care se supune şi respectă rigorile legii.
Clasarea firmelor de top se realizează în baza datelor şi informaţiilor furnizate de firme prin bilanţurile contabile de venituri şi cheltuieli, de profit şi pierderi înregistrate şi depuse la organele de stat abilitate, fapt care asigură autenticitatea lor.
Pentru anul 2015 au depus bilanţuri 12.215 firme maramureşene, care au îndeplinit condiţiile de participare la TOP, din care 113 firme au confirmat participarea, acestea reprezentând 31,53% din cifra de afaceri, 27,40% din profitul brut şi 24,26% la numărul de salariaţi. În numerele viitoare ale ziarului nostru vom prezenta firmele premiate, pe domenii de activitate şi mărime. (v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.