Gimnastică ritmică: 27 de medalii pentru LPS Baia Mare la Cupa Rotary

0
771

În perioada 10-11 decembrie, în sala Universităţii din Oradea a avut loc  Cupa Rotary la gimnastică ritmică, un concurs foarte bine organizat şi cu atît mai valoros cu cît este la sfîrşitul anului competiţional cînd, poate, unii se gîndesc la vacanţă. La competiţie au participat 7 cluburi invitate din centre valoroase din România: CSM Arad, CSŞ Timişoara, CSŞ Reşiţa, LPS Târgu Mureş, LPS Baia Mare, LPS Oradea şi clubul organizator CSU Oradea. Peste 100 de gimnaste au evoluat pe covorul de concurs, în faţa lui Moş Crăciun, sponsor de onoare şi de tradiţie al acestei competiţii.

LPS Baia Mare a participat cu întreaga echipă de performanţă, gimnaste pregătite şi însoţite de d-na prof. Ileana Iakob şi Amalia Mali. Gimnastele băimărene au cucerit 24 de medalii, 7 de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, prin: Miriam Bărbos – Mica Gimnastă; Amelia Hendrea-Filip, Andrada Sabo-Lucaciu, Maria Chişcasa şi Riana Ardelean la categoria a IV-a; Lorena Chişcasa, Gianina Suciu şi Ştefania Borz la Prejunioare; Marcela Rob, Medeea Mic, Iasmina Naşc şi Iulia Iluţ la Junioare; Mădălina Morar la Senioare. De asemenea, Amelia Hendrea-Filip a cucerit premiul special de „Miss Barbie”.
Două dintre gimnaste şi-au sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua concursului, fiind felicitate de toate sportivele şi tot publicul din sală. Le urăm şi noi pe această cale, La mulţi ani! Ameliei şi Andradei.
Anul 2016 nu s-a încheiat pentru gimnastele de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, sîmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Dramatic fiind programată Serbarea de Crăciun a grupei de performanţă, spectacol de muzică şi mişcare încadrat în proiectul „Crăciun în Maramureş”. Informaţii furnizate de prof. Ileana Iakob.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.