La ora bilanţului

0
348

Ieri, în Baia Mare, a avut loc analiza activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş pe anul 2016, la care au participat prefectul judeţului Maramureş – Sebastian Mihai Lupuţ, adjunctul inspectorului general al ISU – col. Cezar Mihai Damian, vicepreşedintele CJ – Ioan Doru Dăncuş, primarul municipiului Baia Mare – Marinel Rob, comandanţii şi şefii unităţilor şi instituţiilor aparţinând  Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, ofiţeri şi sub­ofiţeri din cadrul ISU.
Inspectorul şef al ISU Maramureş a prezentat analiza activităţii, după care invitaţii şi-au prezentat alocuţiunile în care au mulţumit pompierilor maramureşeni pentru eforturile depuse de-a lungul anului 2016 pentru salvarea şi protejarea cetăţenilor în cazul producerii diverselor situaţii de urgenţă.

Intervenţii în week-end
Pompierii maramureşeni au intervenit în 7 situaţii de urgenţă

• Sâmbătă, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Borşa au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuinţe. Ajunşi la locul intervenţiei pompierii au evacuat din casă 3 persoane, cu vârste cuprinse între 5 şi 82 de ani. Focul a mistuit 20 de metri pătraţi din acoperişul de lemn şi circa 20 de metri pătraţi de perete din lemn.
• Duminică, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu produs la un autoturism. Au ars materialele combustibile din interiorul autoturismului. Pompierii din Sighetu Marmaţiei au intervenit, împreună cu pompierii voluntari, la Câmpulung la Tisa pentru a lichida un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuinţe. Flăcările au distrus circa 40 de metri pătraţi de acoperiş din lemn, 20 de metri pătraţi de tavan, 25 de metri pătraţi de perete din lemn şi diverse electrocasnice. Tot pompierii sigheteni au lichidat 3 incendii izbucnite la coşuri de fum. În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.  Şi pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în Chiuzbaia. Din fericire a ars doar funinginea din co­şul de evacuare al fumului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.