Sancţiuni aplicate pentru încălcarea normelor de convieţuire socială

0
347

Jandarmii, aflaţi în timpul executării atribuţiilor specifice pe raza localităţilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, au intervenit în situaţii de încălcare a unor norme de convieţuire socială.
• Sâmbătă, 4 martie, în jurul orei 12:36, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Baia Mare, în timp ce se afla într-un autoturism pe strada Aleea Neptun, a ascultat muzică la volum foarte mare, tulburând liniştea locuitorilor din zonă. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională.
• Tot sâmbătă, în Baia Mare, pe strada Gheorghe Şincai, în parcul din faţa cinematografului Dacia, în jurul orei 14:45, jandarmii au surprins două femei şi trei bărbaţi, care consumau băuturi alcoolice, iar unul dintre bărbaţi a tulburat liniştea publică prin strigăte şi gălăgie, fapte care au dus la indignarea cetăţenilor care se aflau în acel parc. Acestora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă.
• În data de 4 martie, în jurul orei 10:45, şi jandarmii din cadrul patrulei auto urbane din Sighetu Marmaţiei au surprins, în faţa magazinului „Petru”, de pe strada Traian, o persoană de sex feminin, în timp ce apela, în mod repetat, la mila cetăţenilor şi care atunci când a fost rugată să prezinte date despre identitatea sa a refuzat. Aceasta a fost sancţionată cu amendă contravenţională şi cu avertisment scris.
• În jurul orei 11:00, în Sighetu Marmaţiei, jandarmii au surprins, în faţa magazinului „Unicarm”, de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, o persoană de sex masculin, în timp ce apela la mila cetăţenilor iar când a fost rugată să prezinte date despre identitatea sa a refuzat. Şi acestuia i s-au aplicat sancţiuni cu amendă şi cu avertisment scris.
• Duminică, în jurul orei 03:55, doi fraţi, din Baia Mare, în vârstă de 33 respectiv 34 de ani, aflându-se în faţa localului de alimentaţie publică „Hora”, de pe B-dul Independenţei, în momentul în care membrii formaţiei de muzică de la acel restaurant au ieşit afară la ţigară, au început să-i împingă pe muzicanţi şi să strige la aceştia. La intervenţia jandarmilor aceştia au refuzat, în mod repetat, să dea date privind identitatea lor. Acestor doi fraţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă.
• Tot în Baia Mare, în jurul orei 23:30, doi tineri, în vârstă de 27 şi 34 de ani, unul din Baia Mare iar celălalt din Jibou, judeţul Sălaj, aflându-se în parcul din faţa Gării, au tulburat liniştea locatarilor din apropiere, prin strigăte şi gălăgie. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.