Safe & Smart

0
317

Un nou proiect Erasmus+ va fi implementat de Asociaţia Szmisz din Sighetu Marmaţiei. Proiectul Safe & Smart se va implementa într-o perioadă de 10 luni şi, pe lângă activităţile de pregătire, evaluare şi diseminare, include o activitate principală de mobilitate a lucrătorilor de tineret, care se va derula pe parcursul a 8 zile, în perioada 24-31 iulie, la Sighetu Marmaţiei.
Activităţile proiectului se vor implementa cu sprijinul partenerilor din Italia, Ungaria, Grecia, Spania, Lituania şi a promotorului din România. Fiecare partener va implica un număr de 5 participanţi pe grup, astfel având 30 de tineri participanţi la acest proiect. Pe lângă ei, va exista un facilitator care va coordona toate activităţile din timpul proiectului. „Scopul este de a dezvolta un plan de acţiune pentru a asigura protecţia şi siguranţa participanţilor în proiecte Erasmus+, astfel încât tinerii să fie implicaţi activ în toate activităţile de educaţie şi formare şi ca aceştia să beneficieze pe deplin de aceste activităţi să fie potenţiali multiplicatori pentru alţi tineri din comunităţile lor, în general, şi pentru tinerii cu dizabilităţi, în special.
Activitatea principală de diseminare va fi crearea unui ghid de bune practici Safe & Smart, care va cuprinde metode de lucru şi instrumente specifice activităţilor cu tineri şi un set de măsuri de protecţie şi siguranţă a participanţilor la proiectele Erasmus +”, se precizează în comunicatul SZMISZ.
Acest proiect este implementat de Asociaţia SZMISZ şi finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+. Pentru mai multe detalii despre proiect puteţi accesa adresa de e-mail office @szmisz.ro sau numărul de telefon 0764. 900.800.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.