10 şoferi au rămas fără permise de conducere

0
342

Poliţiştii sunt prezenţi zilnic în trafic şi acţionează pe principalele artere de circulaţie din judeţ, pentru identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi sancţionarea faptelor de natură contravenţională.
În acest sens, marţi, poliţiştii rutieri au controlat mai multe autovehicule care se deplasau pe raza municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat 48 de abateri de la Codul rutier, pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de peste 18.000 lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute 11 permise de conducere, 10 dintre acestea pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din Bogdan Vodă au identificat în trafic un bărbat, de 67 de ani, din Botiza, care conducea un autoturism, chiar dacă avea dreptul de a conduce suspendat. La Târgu Lăpuş poliţiştii au depistat un bărbat, de 53 de ani, care conducea chiar dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar la Ulmeni poliţiştii au identificat un tânăr, de 20 de ani, care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat.
În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.