Cîntăreaţă la zece ani

0
447

La Festivalul-concurs internaţional „Muzica pentru toţi”, ediţia a VII-a, desfăşurat în Baia Mare, sîmbătă, 1 aprilie 2017, Daria Petran din Tg. Lăpuş a obţinut Premiul I, diploma şi medalia competiţiei internaţionale.
După concurs, a fost sărbătoare în familia micuţei cîntăreţe. În concurs, a cîntat “Cine m-a făcut om mare”, un cîntec de muzică uşoară în care le spune copiilor să nu se grăbească să ajungă oameni mari. Fetiţa este susţinută de bunica sa, Maria Muscalu, de părinţii Gabriela şi Romeo Adrian, iar pe linie muzicală, de profesoara de muzică populară Ana Maria Gherman de la Clubul Copiilor din Tg. Lăpuş, unde activează şi Daria la Cercul de estradă.
Aceeaşi copilă a obţinut locul I la Festivalul „Lira” 2016 de la Tăuţii Măgherăuş, cu frumosul cîntec pe versuri de Mădălina Manole: “Stai lîngă mine, mamă!”. A mai obţinut premiul I la Oradea şi premiul special la „Ursuleţul de aur” Baia Mare 2016. A cucerit Trofeul categoriei 8-9 ani la Festivalul „Kharisma” 2016. Trofeul categoriei de vîrstă la „Preparing Stars Festival” 2017, unde a interpretat cîntecul „I will always love you” al regretatei cîntăreţe Withnei Houston. Succes pe mai departe!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.