Şapte incendii de Sărbătorile Pascale

0
364

Pompierii maramureşeni au intervenit în perioada Sărbătorilor Pascale la 7 situaţii de urgenţă. Sîmbătă, 15 aprilie, pompierii Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Dragomireşti.
Flăcările au distrus o construcţie din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Militarii din Borşa au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.
Duminică, 16 aprilie, pompierii băimăreni au intervenit pe bulevardul Independenţei, unde în urma unui accident rutier un autoturism a luat foc. Din fericire nu au existat victime, dar autoturismul a fost distrus de flăcări. Tot duminică, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu la un coş de fum în urma căruia a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.
Luni, 17 aprilie, pompierii Detaşamentului Baia Mare au fost solicitaţi să intervină în localitatea Hideaga pentru a lichida un incendiu izbucnit la o centrală termică. Flăcările au mistuit circa 4 metri pătraţi din acoperişul construcţiei unde se afla centrala, dar şi 90 de metri pătraţi din acoperişul casei aflată în vecinătate. De asemenea, focul a degradat şi o porţiune de tavan şi obiecte de mobilier. Tot în Baia Mare, pe strada Monetăriei, un autoturism a fost cuprins de flăcări. Pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia a ars compartimentul motor al automobilului şi circa 60 de metri pătraţi de acoperiş din lemn al casei în vecinătatea căreia se afla automobilul.
Marţi, 18 aprilie, pompierii din Borşa au fost solicitaţi să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism de pe strada Florilor din localitate. Flăcările au distrus autoturismul în proporţie de 80% şi circa 12 metri pătraţi de gard din lemn.
Personalul S.M.U.R.D. Maramureş a fost solicitat să intervină la 53 de urgenţe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 16 cazuri, Sighet 6, Fărcaşa 11, Borşa 3, Bogdan Vodă 5, Vişeu 5 şi Cavnic 7 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.