Curs de pregătire a tinerilor şi copiilor în modeling

0
600

Au început înscrierile în cadrul “PROGRAMULUI MARAMUREŞ FA­SHION”, creat pentru promovarea designului textil şi vestimentar, a creaţiei şi producţiei de accesorii şi a tehnicilor de prezentare clasice.
Programul reuneşte două componente: 1. Curs de iniţiere/pregătire a tinerilor şi copiilor în domeniul modelingului 2. Identificarea şi promovarea designerilor din Maramureş.
Cursurile au ca scop descoperirea şi formarea de noi talente, fete şi băieţi, în domeniul modelingului, dar şi în cercul artistic (crea­ţie/tea­tru/dans/muzică).
Cursul pentru tineri cuprinde: comunicarea, istoria artei designului vestimentar, hair styling & make up, dicţie/teatru, nutriţie, mişcare scenică şi dansuri de societate, şedinţă foto, iar cel pentru copii este conceput pentru a-i susţine pe cei mici să facă primii paşi în lumea spectacolului de modă şi a societăţii moderne, oferindu-le informaţii utile în fotografie, codul bunelor maniere, cultivarea încrederii în sine şi a spiritului de echipă în domeniul scenei/teatrului/dicţiei, a eleganţei în ţinută şi atitudine, dar şi în dezvoltarea capacităţii de comunicare, a spontaneităţii, a coregrafiei şi dansurilor de societate.
La finalul fiecărui curs se va organiza GALA “MARAMUREŞ FASHION” – spectacol de modă, în care se vor acorda certificate de participare şi un DVD cu pozele de la curs/şedinţa foto.
Durata cursului este de 6 săptămâni şi va avea invitaţi de onoare din lumea modei şi a modelingului. Pentru detalii şi înscrieri: 07333.68.511, Hotel Carpaţi Baia Mare – zilnic între orele: 15,00 – 18,00, email: maramures.fashion@gmail.com
Echipa: “MARAMURES FASHION” & “TRANSILVANIA FASHION”. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.