9 mai, la Biblioteca judeţeană “Petre Dulfu” – “ÎNFLORIM EUROPA” DE LA BAIA MARE

0
619

Marţi, 9 mai, de la orele 14, Salonul Artelor, de la Biblioteca judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare găzduieşte un proiect inedit, dedicat Zilei Europei. Demarat anul trecut, Baia Mare fiind primul oraş care a dat startul vernisajelor destinate copiilor iubitori de desen şi culoare, „Înflorim Europa” aduce împreună în acest an mici artişti de la 9 şcoli.
Expoziţia poate fi vizitată până în 19 mai, după care toate lucrările vor lua drumul spre Bruxelles, unde vor fi expuse în cadrul expoziţiei finale de la Galeria Arthis, Casa de Cultură Belgo-Română, în prezenţa artistului belgian FRANK LIEFOOGHE, autorul acestei frumoase acţiuni artistice europene dedicate copiilor. Dacă anul trecut copiii au colorat Europa, la ediţia 2017 ei vor înflori Europa cu lucrările lor.
De 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, va fi organizată expoziţia finală, care va regrupa toate lucrările participante la acest proiect, la Galeria Arthis de la Bruxelles, în prezenţa artistului FRANK LIEFOOGHE şi a reprezentanţilor instituţiilor româneşti de la Bruxelles. (Informaţii primite de la Doris Uglar, Asociaţia Euro-Mara Events).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.