Tânără dispărută de la domiciliu

0
341

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unei băimărence, reclamată dispărută de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea ei.
Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi că POP IOANA MARIA, în vârstă de 24 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din Baia Mare, la data de 21 aprilie a.c. şi până în prezent nu a revenit. Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.70 m, păr blond, ochi albaştri.
Dacă aţi văzut-o pe această tânără sau cunoaşteţi date despre ea sunteţi rugaţi să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie, să apelaţi 112 sau 0262207763 Biroului Urmăriri.
Crimă în Moisei! – o femeie şi-a ucis fiul, în urmă cu 3 ani?..!…
Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o femeie, în vârstă de 84 de ani. Aceasta şi-ar fi ucis fiul, în vârstă de 44 de ani, după care l-ar fi îngropat în curtea casei, pentru a ascunde crima. Nu se cunosc foarte multe detalii despre anchetă dar se pare că, bărbatul ar fi dispărut de acasă încă de acum trei ani, apropiaţii ştiind că este la muncă în străinătate. Soţia bărbatului susţine că acesta ar fi fost ucis chiar de către mama lui, care l-ar fi îngropat în grădină.
15 ani de închisoare pentru omor
Identificarea şi încarcerarea persoanelor pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, ca urmare a comiterii unor infracţiuni, reprezintă o prioritate a poliţiştilor maramureşeni.
Poliţiştii din Botiza, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Dragomireşti, au identificat şi încarcerat o tânără, de 26 de ani, din Vişeu de Sus. Tânăra, condamnată pentru comiterea infracţiunii de omor, îşi va petrece următorii 15 ani în închisoare.
Aceasta a fost depusă în penitenciar în vederea executării pedepsei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.