Marinel Petreuş a semnat contractul de management al Şcolii Populare de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare

0
1253

Şcoala Populară de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare a îmbrăcat haine noi. Astfel, în urma concursului desfăşurat recent, Marinel Petreuş a fost desemnat noul manager al instituţiei de cultură.
În cursul zilei de ieri, 18 mai 2017, acesta a semnat contractul de management în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care i-a urat mult succes în activitate şi realizări profesionale remarcabile. Şcoala Populară de Artă fiind o instituţie publică de cultură care funcţionează sub autoritatea CJ, Marinel Petreuş a fost invitat să participe la prima şedinţă a Consiliului Judeţean Maramureş, pentru a prezenta aleşilor judeţeni proiectele pregătite pentru acest mandat.
Noul manager porneşte cu dorinţa de a aduce instituţia în prim-planul vieţii culturale maramureşene. ”Proiectele pe care le-am gândit aici sunt legate de abordarea unor noi domenii de interes artistic în funcţie de cerinţele publicului, o promovare mai puternică a instituţiei, precum şi prezenţa noastră mult mai activă în plan cultural”, a declarat Marinel Petreuş, noul manager al Şcolii Populare de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare. (o.l.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.