Concursul interjudeţean de prevenire “Şcoala fără violenţă”

0
972

Poliţiştii de prevenire, împreună cu elevi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Baia Mare au participat sâmbătă, 2 mai, la prima ediţie a concursului interjudeţean de prevenire „Şcoala fără violenţă”, organizat în municipiul Oradea.
Concursul a fost destinat elevilor de liceu iar la competiţie au participat nouă instituţii de învăţământ din judeţele Bihor, Satu Mare, Alba, Mureş, Cluj şi Maramureş. Reprezentanţii noştri au fost elevii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Baia Mare: Dragoş Gabriela, Ghirasin Liana, Tarba Ştefania, Muntean Rareş şi Salăgean Tudor, coordonaţi de prof. Inceu Sanda Maria şi sprijiniţi de comisar de poliţie Grozavu Cecilia.
Cu emoţiile inerente primei participări la un astfel de concurs, la care s-au adăugat altele provocate de faptul că în urma extragerii privind ordinea în concurs băimărenii au deschis competiţia, elevii noştri au dat dovadă de originalitate şi expresivitate la primele două probe din concurs, respectiv prezentarea unei scenete pe tema prevenirii violenţei şi o dezbatere cu argumente pro şi contra răspunderii penale, începând cu vârsta de 14 ani.
În final, elevii maramureşeni, clasaţi pe locul IV, s-au întors acasă cu premii oferite de organizatori şi cu amintirile unei experienţe memorabile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.