Ambasadorul Poloniei în vizită la Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş

0
888
Marcin Wilczek şi Gheorghe Marcaş

În 25 mai 2017, la invitaţia Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, Excelenta Sa dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Poloniei, a făcut o vizită la CCI Maramureş, legată de potenţialul de dezvoltare a relaţiilor economice şi comerciale între Polonia şi judeţul Maramureş. La întâlnire au luat parte preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, dl. Gheorghe Marcaş, şi directorul general al instituţiei, dl. Florentin Tuş.
Cu această ocazie, dl. preşedinte Marcaş a făcut o prezentare a CCI Maramureş şi a rolului pe care aceasta îl are în economia judeţului nostru, acela de a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.
De asemenea, dl. Marcaş a precizat faptul că judeţul Maramureş, alături de alte 5 judeţe din ţară, face parte din Euroregiunea Carpatica, CCI MM, prin preşedintele său, deţinând şi preşedinţia Comisiei de Comerţ a Euroregiunii.
CCI Maramureş, ca membră a Asociaţiei Camerelor de Comerţ din Euroregiunea Carpatica, a intrat în contact cu organizaţii, companii şi oameni de afaceri din Polonia şi, împreună cu partenerii CCI din Rzeszow, a sprijinit dezvoltarea relaţiilor comerciale bilaterale.
Excelenţa Sa a apreciat informaţiile furnizate şi, la finalul vizitei, a aşternut câteva gânduri în Cartea de onoare a instituţiei.
Dl. preşedinte Marcaş a înmânat Excelentei Sale dl. Marcin Wilczek, o Diplomă de Excelenţă şi o Medalie Aniversară a Camerei  de Comerţ şi Industrie Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.