Din 20 iunie – Înscrieri în programul EMPRETEC

0
1425

Începând cu 20 iunie, ora 10, va fi activă aplicaţia de înscriere online în cadrul Programului UNCTAD/EM­PRETEC România

EMPRETEC este un pro­gram integrat de pregătire, care oferă întreprinzătorilor instruire şi asistenţă tehnică, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală.
Grupul ţintă al Programului include: antreprenori existenţi sau potenţiali, top manageri, specialişti din organizaţii publice sau private.
Programul îşi propune, printre altele, dezvoltarea competenţelor personale antreprenoriale şi a capacităţii manageriale, dezvoltarea metodelor moderne de afaceri, dezvoltarea capacităţii firmelor de a elabora şi implementa strategii de afaceri competitive, dezvoltarea contactelor şi reţelelor de afaceri etc.
Programul constă în  organizarea a 4 workshop-uri de pregătire antreprenorială UNCTAD/EMPRETEC pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, produsul de bază oferit participanţilor la Program, fiind atelierul de lucru pentru dezvoltarea competenţelor personale antreprenoriale, dezvoltat de Universitatea Harvard împreună cu Management Systems International şi McBeer & Co, care se va desfăşura pe parcursul a 9 zile calendaristice.
Workshopurile vor fi organizate de OTIMMC la: Constanţa (30 iunie – 8 iulie), Iaşi (7-15 iulie), Craiova (11-19 septembrie) şi Cluj-Napoca (20 – 28 octombrie).
Bugetul: 504.000 lei, împarţit în mod egal celor 4 OTIMMC organizatoare.
Înscrierea în Program se face on-line accesând site-ul www.aippimm.ro. În cadrul aceluiaşi workshop nu pot participa rude de gradul I şi II şi soţ/soţie. Numărul maxim de beneficiari este de 30 participanţi/workshop.
Pentru workshop-urile organizate în cadrul Programului, selecţia participanţilor se va face în ordinea înscrierii în Program.
Informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul www.aippimm.ro sau la sediul OTIMMC Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 3, etaj. III, tel. 0264487224.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.