Claudiu Clonovszki a absolvit cursul de antrenori cu nota 10

0
1303

Claudiu Clonovszki, antrenorul echipelor de juniori III şi IV din cadrul Academiei de Handbal Minaur, a absolvit Cursul de formare a antrenorilor cu durată de un an de zile din cadrul Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor din Bucureşti cu media 10, examenul fiind compus din probă scrisă şi susţinerea lucrării.
Este un atestat recunoscut pe plan naţional şi internaţional. „Cea mai interesantă parte a cursului şi a lucrării de absolvire a fost cercetarea pe care am realizat-o la echipa de juniori III la care am fost antrenor în sezonul 2016-2017”, a declarat Claudiu pentru site-ul clubului, www.academiadehandbalminaur.ro.
„Anul acesta, pe lîngă activitatea de la cele două grupe de juniori III şi IV, mi-am propus să intru în posesia carnetului de antrenor şi să mă specializez la cursurile de formare de la Bucureşti. După examenul de absolvire pot spune că mi-am îndeplinit încă un obiectiv personal anul acesta. Părerea mea este că un antrenor pe tot parcursul vieţii profesionale trebuie să se documenteze şi să fie la curent cu toate noţiunile noi care apar şi care îl ajută în această carieră frumoasă de antrenor”, a concluzionat Claudiu Clonovszki.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.