Două echipe băimărene, la turneul de calificare din Oradea

0
1453

În perioada 30 iunie – 2 iunie se va disputa, la Oradea Campionatul Regional Zona Nord-Vest la minifotbal, turneu de calificare pentru accederea la turneul final de la Bacău, programat între 12 şi 15 iulie.
La Oradea, Baia Mare va fi reprezentată de două echipe, VLD Trans şi Rancan. Prima dintre ele va face parte din Grupa A, unde se mai regăsesc Dia Guard Divino Zalău, AEK Oradea, Amicii Turda şi Auxerre Floreşti. Rancan a fost repartizată, în schimb, în Grupa D, alături de FC Nedav Arad, Craiova Old Boys Dej, Safety Group Cluj-Napoca şi LIN&EMA Alba Iulia. Primele două clasate din cele patru grupe se califică în sferturile de finală. De asemenea, primele şase echipe din clasamentul final merg la turneul final de la Bacău.

Şi trei formaţii la turneul final al Cupei României

Trei formaţii din municipiul nostru vor participa la turneul final al Cupei României de minifotbal, programat pentru perioada 7-9 iulie la Cluj-Napoca. Organizatorii, Federaţia Română de Minifotbal, a decis ca turneul final să fie compus din 28 de grupe, din care vor face parte cîte trei echipe. Astfel, în Grupa 2 Nordic Boys Baia Mare se va duela cu FMI Corporation şi Villam, Dr. Browns Baia Mare a fost repartizată în Grupa 19, alături de Edromec şi Valea Aurie, iar Cartierul Motorului Baia Mare este componentă a Grupei 21, unde se mai află Zimbru Vaslui şi Zoppas Industries.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.