Un biciclist a fost rănit în Tîrgu Lăpuş

0
228

Miercuri, în jurul orei 19, pe DJ 109F, la ieşirea din Târgu Lăpuş, un biciclist, în vârstă de 77 de ani, din Răzoare, a fost acroşat de un autoturism care rula în aceeaşi direcţie de mers. La volanul autoturismului se afla un tânăr, de 19 ani, din Baia Mare, care a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. Nici el şi nici biciclistul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În Dumbrăviţa – trei persoane au fost rănite uşor

Miercuri, pe DN 18 s-a produs un eveniment rutier în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital.
Un bărbat, de 77 de ani, din Dumbrăviţa, care conducea un tractor dinspre Târgu Lăpuş spre Baia Mare, nu s-a asigurat la schimbarea direcţie de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care se angajase în depăşirea tractorului.
În urma impactului cei doi conducători auto precum şi o pasageră în autoturism au fost răniţi uşor. Este vorba despre bărbatul din Dumbrăviţa şi două femei, în vârstă de 41 şi 29 de ani. Ei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale dar nici unul nu a necesitat internarea.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În Sighetu Marmaţiei, Borşa şi Seini – amenzi de aproape 10.000 lei şi 2 permise reţinute

Poliţiştii maramureşeni au desfăşurat, miercuri, mai multe acţiuni pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, pentru protejarea populaţiei împotriva unor fapte de comerţ ilicit şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. La acţiunile organizate pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Borşa şi Seini au participat poliţişti de ordine publică şi poliţişti rutieri.
Controalele şi verificările efectuate s-au soldat cu constatarea a 36 de fapte contravenţionale care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 9.920 lei. Au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale regulilor de circulaţie, 3 pentru nereguli privind comerţul cu produse şi 5 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Totodată poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere, pentru depăşirea limitei legale de viteză.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.