Snooker • Szilard Szathmary, victorie în etapa a 8-a

0
263

Campionatul local de snooker „Golden Q” a continuat cu etapa a VIII-a, desfăşurată la sfîrşitul săptămînii trecute, la clubul MrBilliard. Nu au fost mari surprize sîmbătă, în cadrul meciurilor din optimile de finală, de remarcat fiind victoria lui Paul Druţă în faţa lui Radu Scarlat, după un meci spectaculos. În sferturi, Lorin Druţă l-a învins pe Adi Chiuzbăian, Cristi Vinţu a trecut de Paul Druţă, Szilard Szathmary a cîştigat în faţa lui Alex Tămâian, iar Norby Szopko, aflat în revenire de formă, s-a impus în faţa lui Neluţu Tămîian, după o dispută foarte interesantă. Duminică au fost programate semifinalele şi finala. Ultimul meci al etapei i-a adus faţă în faţă pe Szilard Szathmary şi Lorin Druţă, care au trecut în semifinale de Cristi Vinţu, respectiv Norby Szopko. După o partidă echilibrată, încheiată cu frame decisiv, Szilard Szathmary a reuşit să se impună (scor 4-3), cîştigînd astfel etapa a VIII-a.
Cele mai mari break-uri au fost reuşite de Lorin Druţă (46), Szilard Szathmary (37) şi Norby Szopko (35). În clasamen­tul general, pe primul loc se află Lorin Druţă, ur­mat de Szilard Szath­mary, Cristi Vinţu, Neluţu Tămîian, Norby Szopko şi Radu Scarlat.
Pregătirile continuă pentru mulţi membri ai clubului Golden Q, la finalul acestei săptămîni urmînd să aibă loc un nou eveniment. De această dată, tacurile vor fi lăsate acasă, fiind înlocuite cu petrecere, dans şi voie bună. Casă de piatră, Andreea şi Lorin Druţă!
Csaba Domokos

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.