PTF Sighet şi Podul Istoric, închise pe timpul nopţii!

0
297

Din această noapte, PTF Sighetu Marmaţiei-So­lotvino va fi închis circulaţiei auto şi pie­to­nale între orele 22-5, anunţă Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei şi ITPF. Motivul: încep lucrările de repa­raţii la Podul Istoric de peste Tisa, care leagă Sighetul (România) de Slatina (Ucraina). Ca atare, pe toată durata executării lucrărilor, tra­ficul rutier şi pietonal va fi întrerupt pe timpul nopţii, numai între orele 22 – 5.
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei ține permanent legătura cu autoritățile grănicerești din Ucraina în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât pe timpul ridicării restricţiei controlul de frontieră să se desfășoare operativ şi fluent.
Reamintim că acest pod rutier are 220 m lungime. Reconstruit pe pile și culee din beton armat, puntea are 8 deschideri și tabliere (șase din lemn și două metalice). După 8 ani de la construcție, din cauza expunerii permanente la intemperii, structura din lemn a fost înlocuită în totalitate în primăvara anului 2008, când podul arăta ca în fotografie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.