Arestat pentru lovire şi tentativă la omor

0
251

La propunerea Parchetului, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 septembrie, până în 19 octombrie 2017, inclusiv, a inculpatului T.R., în vârstă de 42 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în localitatea Borşa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi tentativă la omor.
Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că, în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 10 septembrie 2017, i-a aplicat lovituri cu cuţitul persoanei vătămate T.D., cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, în acelaşi context, i-a aplicat lovituri cu cuţitul şi persoanei vătămate D.I., cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale, punându-i în pericol viaţa.
Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul fiind înaintat Curţii de Apel Cluj, în vederea soluţionării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.