USR Maramureş împreună cu deputatul Vlad Duruş continuă audienţele în stradă

0
365

După premiera de la Sighetu Marmaţiei, unde am fost aşteptaţi de la prima oră de sigheteni, continuăm cu audienţele în stradă la Baia Sprie, tot într-o premieră pentru parlamentarismul de după 1989, sâmbătă, 9 decembrie, între orele 9-12. Ne găsiţi pe pietonala de vizavi de magazinul Lidl, la pavilionul USR. Vă aşteptăm să ne semnalaţi problemele pe care le aveţi şi să ne comunicaţi sugestiile voastre şi împreună să căutăm soluţii. Deputatul Vlad Duruş va fi acolo împreună cu colegii de la USR Maramureş.
La fel ca în Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 14:00, ne vom întâlni cu simpatizanţii şi susţinătorii în vederea constituirii unui grup de iniţiativă pentru înfiinţarea filialei USR Baia Sprie. Întâlnirea va avea loc la restaurantul Amicu’, situat în strada Gutinului, numărul 49. În acest sens, îi invităm pe toţi cei care vor să se implice în viaţa comunitaţii şi cunosc situaţia şi problemele din Baia Sprie să ni se alăture şi împreună să aducem o schimbare în bine în cel mai apropiat oraş de Baia Mare.
Maramureşenii se pot baza pe noi că vom fi prezenţi ori de câte ori va fi nevoie şi îi invităm să ne aducă la cunoştinţă orice problemă întâmpină, în special cu autorităţile locale sau judeţene, iar Deputatul USR de Maramureş, Vlad Duruş, va duce în Parlament, prin toate instrumentele democratice de care dispune, problemele judeţului şi ale localităţilor şi va căuta soluţiile cele mai bune.
Vă aşteptăm!

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.