Început de carieră la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

0
254

11 absolvenţi ai unităţilor de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi-au început ieri activitatea: 10 la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş şi 1 la Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Maramureş.
Ieri, 27 decembrie, a fost prima zi din cariera de poliţist în cazul agenţilor de poliţie care au absolvit cursurile Şcolilor de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi „Vasile Lascăr” Câmpina.
Tinerii poliţişti au fost primiţi de şeful inspectoratului, comisar-şef de poliţie Ionel Todoran, care i-a felicitat şi le-a făcut tinerilor poliţişti o scurtă prezentare a profesiei de poliţist, a frumuseţii şi riscului acesteia, exprimându-şi încrederea că, prin profesionalism, tenacitate şi integritate, vor obţine performanţa la care aspiră.
Absolvenţii îşi vor desfăşura activitatea la Poliţia Municipiului Baia Mare, Poliţia Oraşului Borşa, Poliţia Oraşului Şomcuta Mare şi la posturile de poliţie din Recea, Groşi, Ieud, Copalnic Mănăştur şi Bicaz.

Supărat pe ambulanţă …

Marţi dimineaţă, un băimărean a sesizat poliţia că o persoană necunoscută a distrus o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Maramureş, aflată în misiune, parcată pe strada Horea din municipiul Baia Mare. La câteva ore de la sesizare, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un băimărean de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au stabilit că acesta, pe fondul consumului excesiv de alcool, a lovit cu piciorul autospeciala, distrugând proiectorul de ceaţă şi o bucată din masca de protecţie.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.