Curs de iniţiere în acordarea primului ajutor

0
339

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – filiala Maramureş, în parteneriat cu Asociaţia SZMISZ, în cadrul proiectului „Eşti informat eşti, protejat” desfăşoară, în data de 13 ianuarie, la Sighet, un curs gratuit de iniţiere în pregătire şi prim ajutor în caz de dezastre.
Cursul este disponibil atât pentru persoanele fizice, instituţiile, societăţile comerciale cât şi pentru ONG-urile sighetene şi este GRATUIT. Participanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 15 ani, să aibă domiciliul în Sighetu Marmaţiei şi să fie disponibili de a participa la toate cele 6 ore de curs.
Formularul de înscriere ce trebuie completat până cel târziu în data de 9 ianuarie 2018 se găseşte la adresa: docs.google.com/…/1FAIpQLScM-sHMrX-oXVoaI5…/viewform.
Cursul va avea durata de 6 ore (cu pauză de masă). Limita locurilor disponibile este de 30 de locuri. Cursul va avea atât părţi formale, cât şi interactive şi practice de învăţare, iar la sfârşitul cursului, toţi cursanţii vor beneficia de un certificat de absolvire al acestui curs. Locaţia de desfăşurare, precum şi lista participanţilor selectaţi la acest curs se vor publica în data de 11 ianuarie, pe paginile de facebook şi web ale asociaţiei SZMISZ (www.szmisz.ro).
Mai multe informaţii despre acest curs, precum şi despre alte activităţi ale asociaţiei puteţi afla la adresa de e-mail: office@szmisz.ro sau la numărul de telefon 0764-900.800.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.