Sancţiuni aplicate de jandarmii maramureşeni

0
151

Trecerea dintre ani s-a realizat în mod paşnic şi civilizat, fără a se produce evenimente deosebite, însă au fost unele situaţii în care forţele de ordine au fost nevoite să aplice măsurile legale.
• Duminică, 31 decembrie, în jurul orei 02, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil de pe strada Păltinişului, din Baia Mare, pentru faptul că un bărbat, în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a tulburat liniştea celorlalţi locatari ascultând muzică şi purtând conversaţii, pe un ton ridicat, cu alte persoane aflate în imobil.
• În jurul orei 06:10, jandarmii au fost solicitaţi la secţia UPU a spitalului judeţean, unde un tânăr, în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a adresat injurii şi expresii jignitoare personalului medical aflat în serviciu. Jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat celor doi câte o sancţiune contravenţională cu amendă.
• Luni, 1 ianuarie, în jurul orei 01, jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării evenimentului ,,Revelion 2018”, în localitatea Vişeu de Sus, au surprins un tânăr, de 26 ani, din Vişeu de Sus, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal, a încercat să lovească mai multe persoane care participau la manifestare şi a adresat cuvinte şi expresii jignitoare organelor de ordine. Acestuia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.
• Marţi, 2 ianuarie, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă pentru faptul că, în jurul orei 03:26 , într-un imobil de pe strada Grănicerilor, un bărbat, în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor ascultând muzică la un volum ridicat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.