Dosar penal pentru conducere fără permis în Seini

0
245

Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
Joi, 25 ianuarie, în cadrul acţiunilor preventive şi de monitorizare a traficului rutier, poliţiştii din Seini au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Săbişa.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Acţiune pentru prevenirea accidentelor

– amenzi de aprox. 5.000 lei şi un permis reţinut –

Pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii rutieri din Şomcuta Mare au acţionat joi, 25 ianuarie, între orele 10-18, pe DN 1C şi DJ 182B.
Ca urmare a acţiunii întreprinse, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 5.000 lei. Ca măsură complementară, a fost ridicat în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.