Recrutează tineri pentru şcolile militare de ofiţeri şi subofiţeri

0
177

Jandarmeria Maramureş a demarat campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ.
Campania se adresează atât tinerilor aflaţi în ultimii ani de liceu, cât şi absolvenţilor şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară.
În acest scop, personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane desfăşoară activităţi specifice la toate instituţiile de învăţământ liceal din judeţul nostru. Cu această ocazie sunt distribuite tinerilor pliante cu instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi sunt prezentate diverse alte materiale care să stimuleze interesul acestora faţă de oferta educaţională.
• Academia de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti – 50 locuri
• Şcoala militară de Subofiţeri Jandarmi „G.A. Ghica” Drăgăşani – 350 locuri, pentru sesiunea august 2018 şi 350 locuri pentru sesiunea ianuarie 2019
• Şcoala militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni – 350 locuri pentru sesiunea august 2018 şi 350 locuri pentru sesiunea ianuarie 2019.
Cererile de participare pentru Academia de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti se vor depune până la data de 25 mai, iar dosarele de recrutare până la data de 18 iunie.
Cererile de participare pentru Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni şi Drăgăşani, pentru sesiunea august 2018 , se vor depune până la data de 15 iunie, iar dosarele de recrutare până la data de 23 iulie.
Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul IJJ Maramureş, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 34, tel. 0262277779, int. 24557 sau 24535.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.