Selecţii pentru fetele născute între anii 2003-2005

0
167

Federaţia Română de Fotbal organizează în perioada următoare selecţii pentru fetele născute între anii 2003-2005. Acţiunea de scouting face parte din cadrul proiectului „Fotbal şi feminitate”. La aceste trialuri se pot înscrie toate fetele care practică fotbal într-un cadru organizat, principalul scop fiind acela de a descoperi noi jucătoare care ar putea face parte din loturile naţionale de junioare. Înscrierile se pot face prin e-mail la adresa: irina.giurgiu@frf.ro. Informaţiile necesare pentru înscriere sînt: numele complet, data naşterii, localitatea, numele clubului de care aparţin (dacă sînt legitimate), număr de telefon, adresă de e-mail. Data limită pentru trimiterea e-mail-ului de înscriere este 6 iunie 2018.
După centralizarea datelor, jucătoarele vor fi contactate pentru a li se comunica perioada şi locul acţiunii de selecţie. Prima acţiune se va desfăşura în perioada 12-13 iunie, la Botoşani, cu ocazia meciului din preliminariile Campionatului Mondial dintre România şi Portugalia, care se va juca pe Stadionul Municipal, pe data de 12 iunie, începînd cu ora 20.00.
Locurile de desfăşurare pentru celelalte acţiuni de selecţie vor fi stabilite în funcţie de numărul de jucătoare înscrise şi de zonele de provenienţă ale acestora.
Din partea Federaţiei Române de Fotbal vor participa la trialuri antrenorii Mirel Albon (antrenor principal echipa naţională de senioare şi coordonator al loturilor naţionale de fotbal feminin) şi Irina Giurgiu (antrenor secund echipa naţională de senioare şi antrenor principal al echipei naţionale WU15). Informaţii furnizate de Federaţia Română de Fotbal.

Under 15
FC Kiss a ratat calificarea la turneul semifinal 1

FC Kiss a ratat calificarea la turneul semifinal 1 în urma disputării turneului zonal 8 de la Cluj-Napoca la Under 15, organizat de CFR. Băimărenii au înregistrat două victorii şi un eşec, astfel că au încheiat grupa, din care au mai făcut parte CSM Avântul Reghin, Academia Gloria Bistriţa şi CFR Cluj-Napoca, pe poziţia secundă. Rezultate FC Kiss: CSM Avântul Reghin – FC Kiss Baia Mare 0-6; FC Kiss Baia Mare – Academia Gloria Bistriţa 4-0; CFR Cluj-Napoca – FC Kiss Baia Mare 1-0. CFR Cluj a disputat ieri finala cu ACS Viitorul Arad, cîştigătoarea urmînd să participe la turneul semifinal 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.