Sancţiuni aplicate de jandarmi

0
149

Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza judeţului nostru au surprins mai multe persoane care au încălcat prevederile legale şi au aplicat sancţiuni contravenţionale.
• Marţi, 5 iunie, în cadrul acţiunii executate în cooperare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Şomcuta Mare, în jurul orei 12:30, patru bărbaţi, din localitate, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 41 de ani, au fost surprinşi sustrăgând material lemnos în zona împădurită de pe raza localităţii Şomcuta Mare, moment în care cei patru bărbaţi au început să adreseze injurii şi expresii jignitoare silvicultorilor, iar la solicitarea jandarmilor de a prezenta date pentru stabilirea identităţii aceştia au refuzat în mod repetat. Pentru aceste fapte celor patru li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale conform legii.
• Tot marţi, în jurul orei 14, pe raza localităţii Borşa jandarmii au surprins doi bărbaţi, unul de 57 de ani, din Homocea, judeţul Vrancea, şi celălalt, de 22 de ani, din Lăpuşel, judeţul Prahova, care desfăşurau activităţi comerciale în mod ilicit, drept pentru care şi acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.