Cosmin Kovacs, de la Plimob, la Tabăra de Vară

0
342

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmaţiei) va reprezenta Maramureşul la faza finală de selecţie pentru Turneul Speranţelor.
În perioada 16-23 iunie, la Tărlungeni, are loc Tabăra de Vară – Turneul Speranţelor. Participă jucătorii născuţi în 2004 care au trecut mai multe faze succesive de selecţie. Din judeţul Maramureş, jucătorul Cosmin Kovacs, de la Plimob Sighetu Marmaţiei a acces pînă în această etapă a Turneului Speranţelor. Cosmin Kovacs joacă pe postul de mijlocaş lateral şi este antrenat de Ioan Hotea.
150 de jucători vor participa la acţiunea de la Tărlungeni, stafful naţionalei Under 15, împreună cu Departamentul Scouting şi cu membrii Comisiei Tehnice a FRF urmînd să stabilească lotul lărgit pentru reprezentativa U15 a României, lot din care vor face parte 44 de jucători. Aceştia vor proveni practic dintr-un total de peste 3.000 de copii care au trecut prin filtrul Turneului Speranţelor.
Circa 30 de copii născuţi în 2004 şi provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmaţiei, Sporting Recea şi Minaur Baia Mare au fost rulaţi în cele 10 partide disputate de selecţionata Maramureş în prima fază a Turneului Speranţelor.
La acţiunea de la Tărlungeni va participa şi Emil Kemenes, referent zonal FRF pentru Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.