Orientare • CS Ştiinţa Electro Sistem, locul doi pe echipe şi patru medalii de bronz

0
140

În perioada 21-24 iunie în localitatea Klagenfurt din Austria s-a desfăşurat o nouă ediţie a Jocurilor Mondiale Unite, o miniolimpiadă dedicată tinerilor din întreaga lume. În acest an, peste 10.000 de concurenţi s-au întrecut în cele 13 discipline sportive prezente pe tabloul competiţiei, una dintre ele fiind orientarea sportivă. Întrecerile de orientare s-au desfăşurat atît în proba individuală (prin cumularea rezultatelor obţinute de concurenţi în 2 etape de concurs), cît şi în proba de ştafetă mixtă, unde ştafetele au fost alcătuite din 2 băieţi şi 2 fete ce reprezintă acelaşi club.
Clubul Sportiv Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-a deplasat la aceste frumoase întreceri cu un lot de 10 sportivi, toţi foarte bine pregătiţi şi cu dorinţa mărturisită de a face o figură frumoasă la această competiţie.
În urma celor 3 zile de întreceri, în clasamentul pe cluburi, care s-a alcătuit pe baza punctajelor acordate concurenţilor în funcţie de locurile obţinute, CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare a obţinut un binemeritat loc 2, la mică diferenţă de puncte de reprezentanţii ţării gazdă şi înaintea reprezentanţilor Sloveniei. Toţi componenţii şi-au adus contribuţia la obţinerea acestui loc pe podium, deoarece ei au reuşit să urce de 4 ori pe a treia treaptă a podiumului de premiere, dar au reuşit să puncteze foarte bine şi cei care s-au clasat în imediata vecinătate a podiumului.
Cele 4 medalii de bronz au fost obţinute de: Ionuţ Crişan la M18, Alexandra Roman la F16, Alina Tecă la F18, Alexandru Catană, Alina Tecă, Ionuţ Crişan şi Alexandra Roman la Ştafetă Mixtă categoria 18 ani. La punctajul echipei şi-au mai adus contribuţia Cătălin Vadean, Tania Sabou, Andreea Manu, Alexandro Kotai, David Hreniuc şi Luca Strâmbu.
Pentru componenţii clubului Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare urmează o mică perioadă de refacere, după care vor începe pregătirile pentru importantele competiţii ce se vor desfăşura în toamnă, respectiv Campionatele Naţionale Individuale şi de Ştafetă de la Alba Iulia, precum şi Campionatul European de Sud Est din Slovenia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.