Pensionarii de la CASPEV au onorat Drapelul şi ia

0
201

Pensionarii de la CASPEV au oferit un spectacol reuşit, cu ocazia Zilei Drapelului şi a Iei. Prezent ca întotdeauna, Ştefan Lupşa, preşedintele CASPEV-ului, i-a salutat pe cei prezenţi în sală, majoritatea pensionari, dar şi pe cei tineri, apoi a felicitat membrii Corului “CRIZANTEME”, dirijat de către doamnele Rodica Bănescu Fage şi Domnica Damşa, pentru contribuţia adusă la desfăşurarea spectacolului.
Fiecare punct din program a fost prezentat de către Cavaşi Florica, preşedintele Comitetului de Femei CASPEV, care a adus informaţii despre cele trei culori ale drapelului nostru. Spectacolul a fost deschis cu “Tricolorul” compozitorului Ciprian Porumbescu, ridicând sala în picioare. Partea artistică a cuprins, pe lângă melodiile corale şi interpretare solo din partea doamnelor Dorina Trănişan şi Victoriţa Filip, voci deja cunoscute. Poezia i-a avut ca protagonişti pe Mircea Dragoş, Emilia Ismail, Ioan Fusar şi Aurelia Velea. Din rândul spectatorilor au luat cuvântul Teodor Bene, Ioan Şiman şi poeta Smaranda Iuga, care a citit cu emoţie din creaţia proprie.
Şi tinerii au avut un cuvânt de spus. Vasile Trif, preot stabilit cu familia în Canada, ne-a vorbit despre activitatea ce o desfăşoară în Organizaţia de Asistenţă Socială pentru păstrarea rădăcinilor româneşti dincolo de hotare.
Viorica Găinariu Tazlău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.