Stamate Tămăşan Nicolae – noul preşedinte al Tribunalului Maramureş

0
420

Începând cu data de 15 iulie 2018, funcţia de PREŞEDINTE al instanţei va fi îndeplinită de judecător Stamate Tămăşan Nicolae, vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, numit în funcţie în data de 4 iulie 2018, de către Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Numirea s-a făcut ca urmare a promovării concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere, organizat prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 23.03.2018 – 28.06.2018, acesta fiind declarat admis cu media finală 9,42.
Judecătorul Stamate Tămăşan Nicolae s-a născut în data de 14 martie 1980, în Tecuci, judeţul Galaţi, este căsătorit şi are trei copii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, profesând ulterior ca avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Din anul 2010 îşi desfăşoară activitatea ca judecător, profesând, pe rând, la Judecătoriile Satu Mare şi Baia Mare, la ultima deţinând şi funcţia de vicepreşedinte, şi la Tribunalul Maramureş, Secţia I civilă.
În data de 1 ianuarie 2018 a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Maramureş, din data de 13 aprilie a.c. asigurând şi interimatul funcţiei de preşedinte, rămasă vacantă ca urmare a eliberării din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător Lihet Cristina Laura.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.