Alcoolul la volan este un… accident!

0
261

Poliţiştii de prevenire maramureşeni au participat la Campania „Alcoolul la volan este un … ACCIDENT”!, iniţiată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj împreună cu Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră PsihoTrafiQ.
Campania a vizat acţiuni desfăşurate concomitent în mai multe locaţii din municipiul Cluj-Napoca, în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.
Poliţiştii au oferit conducătorilor auto, pe lângă recomandări preventive, odorizante pentru autovehicule cu mesajul campaniei. De asemenea, şoferii au fost invitaţi să încerce ochelarii care induc starea de postconsum de alcool pentru a conştientiza riscurile la care se expun dacă aleg să conducă autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorii auto opriţi în trafic, dar şi pasagerii din autovehicule, au fost recompensaţi cu câte o îngheţată.
Chiar dacă s-a derulat în municipiul Cluj-Napoca, mesajul campaniei a ajuns şi la şoferii maramureşeni, printre autoturismele oprite în trafic fiind şi autoturisme înmatriculate în judeţul Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.