Preşedintele CJ Maramureş a semnat certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrărilor pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuş

0
424

După trei săptămâni de la vizita în Maramureş efectuată de directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a semnat certificatul de urbanism în vederea autorizării lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe drumul naţional DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuş.

Directorul CNAIR a fost însoţit de Cristian Andrei, director general adjunct al Direcţiei Generale Exploatare Infrastructură Rutieră, Mihail Băşulescu, director Direcţia Dezvoltare Drumuri Naţionale, poduri şi variante ocolitoare şi Radu Băruţă, director general regional DRDP Cluj. Echipa venită de la CNAIR a evaluat lucrările efectuate şi starea drumurilor naţionale pe DN 18, DN 18B, DN 17C şi DN 19 stabilind alături de şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea, programul de lucrări pentru perioada următoare, în Maramureş. În cadrul acelei vizite, Narcis Neaga a declarat că pe DN 18B, zona Baia Mare – Târgu Lăpuş, lucrările vor fi începute în regie proprie, în luna august 2018.
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a arătat că procedura utilizată de către CNAIR pentru lucrări este reciclare in situ cu acoperire mixtură asfaltică. ”Directorul CNAIR Narcis Neaga s-a ţinut de cuvânt şi, în urma întâlnirii de lucru pe care am avut-o cu exact trei săptămâni în urmă, la sediul Consiliului Judeţean Maramureş, a mobilizat exemplar toate energiile companiei, astfel încât să pu­tem vorbi, în luna august 2018, despre demararea lucrărilor pe toată lungimea DN 18B. Săptămâna viitoare utilajele vor fi aduse în Maramureş, iar termenul de execuţie al lucrărilor este de aproximativ două luni şi jumătate, fiind luate în calcul şi condiţiile atmosferice”, a arătat şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea.
Biroul de presă al Consiliului Judeţean Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.