Pâine neagră cu… zahăr

0
169

InfoCons a studiat 24 de produse de tip pâine nea­gră, de la 7 producători, în care au fost găsite între 0 şi 6 E-uri: E300, E200, E170, E270, E262, E330, E282, E263, E471, E472 şi E920. Cantitatea de proteine 7,5-25,9 g/100 g produs, cu media 11,12 g. Valoarea energetică 201-284 de kcal/100 g, cu media 240,75 kcal/100 g. Cantitatea de glucide 13-51,7 g/100 g de produs, cu media de aproape 40 de grame. Cantitatea de zaharuri 0,2-5,4 g/100 g de produs, iar în medie, 2,59 g. Cantitatea de grăsimi 0,5-9,6 g/100 g de produs, cu media de 2,86 g. Cantitatea de acizi graşi saturaţi 0,1-1,9 g/100 g de produs, cu 0,62 g pe medie. Cantitatea de fibre 3,7-9 g/100 g de produs, cu 6,71 g pe medie. Cantitatea de sare 1-1,7 g/100 g de produs, cu 1,30 media. (Sorin M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.