Dans sportiv: Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la un seminar de pregătire cu foşti campioni naţionali la dans sportiv

0
184

Prodance 2000, cea mai mare şcoală de dans din Baia Mare, organizează un seminar de instruire intensă în dansurile latino americane pentru perechile de performanţă ale clubului care vine în întîmpinarea celui mai important concurs din an pentru clase.
La finalul acestei săptămîni şcoala de dans băimăreană a programat trei zile de antrenament pentru perechile de performanţă care se pregătesc pentru Campionatul Naţional de Clase care va avea loc în perioada 29-30 septembrie în Cluj-Napoca.
Seminarul de dansuri latino americane din perioada 14-16 septembrie va fi susţinut de antrenorii şi arbitrii internaţionali Istvan şi Noemi Toth din Oradea, foşti multipli campioni naţionali la dans sportiv. Pregătirea sportivilor va cuprinde atît ore de grup cît şi ore în particular în cadrul cărora Istvan şi Noemi Toth vor instrui perechile la sălile şcolii de dans Prodance 2000 din Baia Mare. Cei doi antrenori vor finisa, alături de perechile clubului de dans, detaliile pentru sezonul competiţional care urmează. Şcoala de dans băimăreană va participa la Campionatul Naţional de Clase cu 6 perechi de sportivi de performanţă.
Ca în fiecare an sînt aşteptate rezultate bune, iar în acest an rezultatele obţinute de sportivi vor fi sărbătorite în cadrul aniversării a 18 ani de activitate a primului club de dans din Baia Mare. În anul „majoratului”, Prodance 2000 a ridicat ştacheta şi s-a remarcat prin introducerea unui pachet de garanţii pentru cursanţi, venind în întîmpinarea lor cu o asigurare a calităţii serviciilor oferite.
Aşa cum au obişnuit de-a lungul anilor, seminarul de dansuri latino americane face parte dintr-un lung şir de evenimente, mai ales că în acest an şcoala de dans împlineşte 18 ani. Cei de la Prodance 2000 organizează un Festival de dans care va cuprinde mai multe evenimente inedite pentru sportivi, cursanţi şi întreaga comunitate de dansatori din Maramureş: 21 septembrie: Workshop Kizomba cu Raul şi Denisce de la Pasion4Salsa din Satu Mare; 12-13 octombrie: Workshop Kizomba cu Sifu şi Jojo de la BAILarte Dance School din Cluj-Napoca; 11-12 octombrie seminar de pregătire în dansurile standard pentru sportivii de performanţă; 13-14 octombrie: a 9-a ediţie a Concursului Naţional de dans sportiv Cupa Prodance în cadrul căruia vor avea loc următoarele evenimente: concursul naţional oficial şi petrecere în aer liber (sîmbătă, 13 octombrie), concurs neoficial pentru perechi debutante (duminică, 14 octombrie).
Programul actualizat al evenimentelor va putea fi urmărit şi pe site-ul www.prodance2000.ro.
La Festivalul de dans sînt invitaţi sportivi, cei care îndrăgesc dansul sau curioşi care vor să descopere frumuseţea dansului şi a muzicii alături de Comunitatea de dansatori din Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.