Adversar redutabil pentru nou promovată

0
88

• CS Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea

Duminică, 16 septembrie, de la ora 18.00, în sala sporturilor „Lascăr Pană” nou promovata CS Minaur Baia Mare primeşte vizita grupării SCM Râmnicu Vâlcea, în cadrul etapei 3 din Liga Florilor. Un meci cît se poate de interesant, dar în acelaşi timp şi greu pentru formaţia antrenată de Costică Buceschi, neînvinsă după primele două etape. Împotriva unui adversar redutabil, care a produs surpriza începutului de sezon, prin victoria în dauna campioanei CSM Bucureşti, în Supercupa României. Dacă în primele două etape băimărencele au dat peste adversari mai accesibili, acum în Baia Mare vine o echipă obişnuită cu rezultate notabile în ultima stagiune şi cu implicaţii pentru locuri de cupe europene. Pe fetele noastre nu trebuie să le sperie valoarea adversarului şi să se concentreze să-şi facă jocul obişnuit, să nu joace cu trac şi să speculeze orice greşeală care se va ivi pe parcursul celor 60 de minute. Costică Buceschi nu o va avea la dispoziţie pe Andreea Lipară, probabil şi pe Marija Shteriova, lovită la umăr în meciul cu Brăila. Aşa cum spuneam mai sus, CS Minaur a început campionatul cu o victorie (25-21 cu Galaţi) şi un egal (24-24 cu Brăila), rezultatele care le propulsează în acest moment pe poziţia a treia. SCM Râmnicu Vâlcea, în lotul căruia se regăseşte şi Yulia Dumanska, a jucat doar un singur meci, cel din prima etapă, cîştigat la Buzău cu 24-14.
Meciul dintre băimărence şi vâlcence va fi arbitrat de M. Ghiorghişor (Bucureşti) / M. State (Buzău), în timp ce observator FRH a fost delegat clujeanul C. Potora.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziţionat în ziua meciului cu începere de la ora 16.30, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”. Suporterii care intră pe bază de bilet sînt rugaţi să se asigure că locul pe care îl ocupă nu este rezervat pentru abonaţi/presă/sponsori/CS Minaur.

Programul etapei 3

• Sîmbătă, 15 septembrie: SCM Gloria Buzău – CS Măgura Cisnădie, ora 13.00 • Duminică, 16 septembrie: CSM Slatina – ASC Corona 2010 Braşov, ora 11.00; SCM Craiova – CSM Roman, ora 13.30, TVR 2; CSM Bucureşti – CSM Galaţi, ora 17.30, TVR 1; CS Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea, ora 18.00; CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CSU Cluj-Napoca, ora 18.00; HC Zalău – HC Dunărea Brăila, ora 18.00.

Divizia A. Feminin. Seria D – Echipa secundă, deplasare la Târgu Mureş

Duminică va evolua şi echipa secundă a secţiei feminine, fetele pregătite de Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta urmînd să întîlnească, de la ora 17.00, în deplasare, pe CSM Târgu Mureş. Compusă doar din junioare, CS Minaur II a debutat în noul sezon cu o mare surpriză, 35-29 cu CSM Reşiţa, iar acum dă peste o altă echipă cu pretenţii a seriei. CSM Tg. Mureş are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri, iar din această perspectivă gazdele de mîine au prima şansă la obţinerea celor trei puncte. Disputa din polivalenta din Tg. Mureş le-a fost încredinţată bistriţenilor D. Chiriac / D. Vlasa.
Programul etapei 2 (duminică, 16 septembrie): CSU Universitatea de Vest Timişoara – ACS Crişul Chişineu Criş, ora 11.00; CSU Reşiţa – CSU Oradea, ora 15.00; CSM Târgu Mureş – CS Minaur Baia Mare II, ora 17.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.