La bucurie ori la supărare • Natalitatea e în creştere la Tg. Lăpuş

0
44

Cifrele primite de la Mirela David, director la Grădiniţa cu Program Prelungit din Tg. Lăpuş, demonstrează că lăpuşeanul, fie că-i vreme rea sau bună, că-i trist ori bucuros, procrearea pentru perpetuarea speciei şi a neamului românesc merge înainte. Astfel, anul acesta şcolar, s-au înscris 264 de preşcolari faţă de anul trecut când au fost înscrişi 250.

„La Grădiniţa cu Program Prelungit, am fost nevoiţi să mai înfiinţăm o grupă, astfel numărul lor a ajuns la şase, la Grădiniţa cu Program normal avem patru grupe. Beneficiem şi de aportul a 16 cadre didactice, toate calificate”- subliniază Mirela David (foto), director.
Programul Naţional „Laptele-Cornul-Fructul” şi ce le-o mai trece guvernanţilor prin cap să ofere grădiniţelor de stat şi particulare acreditate şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial iar a ratat startul. Se pare că nici nu s-au organizat licitaţii până la ora asta, aşa că cei răspunzători de program, n-au fost salvaţi de clopoţel nici anul ăsta.
O soluţie ar fi Cornul abundenţei, simbol al belşugului, care oferea posesorului orice şi-ar fi dorit acesta… iluzii deşarte!
Nick Opriş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.