Poliţia vă previne. Dvs. decideţi să fiţi responsabil!

0
47

Ne onorează parteneriatul populaţie – poliţie pe care, cu fiecare acţiune preventivă desfăşurată, îl simţim tot mai eficient. Noi vă prevenim, dar dumneavoastră decideţi dacă puneţi în practică recomandările primite, devenind astfel emisarul poliţiei şi multiplicatorul mesajului SUNT UN OM RESPONSABIL!
Una din îndatoririle noastre în calitate de poliţişti este să prevenim populaţia asupra riscurilor la care se poate expune atunci când nu manifestă suficientă grijă faţă de bunurile deţinute. Spre exemplu, atunci când, din grabă sau din neglijenţă, oamenii îşi lasă la vedere diverse bunuri în autoturisme, ei se expun atât furtului, cât şi distrugerii.
Pentru că nu puţine au fost sesizările înregistrate la poliţie privind furturile din autoturisme comise prin efracţie, mai exact prin spargerea geamurilor sau a lunetelor de către infractori, poliţiştii au ieşit, din nou, în stradă pentru informarea cetăţenilor.
Conducătorii auto aflaţi la cumpărături în diverse centre comerciale de pe raza municipiului Baia Mare au fost interceptaţi de poliţiştii de prevenire şi de proximitate, care le-au atras atenţia să nu-şi lase bunuri la vedere şi să-şi asigure autoturismele chiar dacă le lasă parcate pentru scurt timp.
La îndemnul poliţiştilor, conducătorii auto şi-au mutat genţile, articolele vestimentare sau alte bunuri în portbagaje şi le-au mulţumit poliţiştilor pentru grija manifestată.

În Sighetu Marmaţiei
Substanţe toxice periculoase depistate de poliţişti

Miercuri, 19 septembrie, poliţiştii specialişti în domeniul substanţelor periculoase au acţionat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea prevenirii, identificării şi sancţionării faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul substanţelor şi deşeurilor periculoase.
În urma controalelor efectuate, la una dintre societăţile verificate a fost identificată o cantitate semnificativă de substanţe periculoase, respectiv 1.000 kg de sulf, precum şi 3 litri de acid clorhidric de concentraţie mare, care erau deţinute fără drept.
Întreaga cantitate de substanţe toxice a fost indisponibilizată, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.