4 situaţii de urgenţă

0
50

• Vineri, 21 septembrie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit în holul unei locuinţe din Vadu Izei. În urma incendiului au ars circa 5 metri de cablu electric.
• Tot vineri, pompierii băimăreni au intervenit, alături de pompierii voluntari din Seini, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la instalaţia tehnologică a unei societăţi comerciale. Flăcările au distrus materialele plastice din componenţa unui utilaj.
• Militarii din Vişeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la magazia unei locuinţe. Au ars circa 40 de metri pătraţi din magazia de lemn.
• Sâmbătă, pompierii militari vişeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a pornit de la acoperişul unei locuinţe. Au ars 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn şi circa 3 metri pătraţi de ştablon din lemn.

Două anexe gospodăreşti au fost cuprinse de flăcări în Lăpuşel

Pompierii băimăreni au intervenit, luni dimineaţa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti. Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Focul a distrus circa 150 metri pătraţi din acoperişul de lemn al anexei, 5 tone de fân şi 10 metri cubi de lemn de foc.
Din cauza faptului că anexa gospodărească se afla aproape de alte case, focul s-a extins şi la acoperişul unei locuinţe, din care au ars circa 175 metri pătraţi, 120 metri pătraţi din acoperişul unei anexe, 2 tone de fân şi circa 50 metri pătraţi de izolaţie de pe casă. De asemenea, flăcările au cuprins o a treia anexă din vecini, unde au ars circa 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn şi circa 3 metri cubi de lemn de foc.
Cel mai probabil incendiul a pornit din cauza jarului căzut de la o afumătoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.