Seniorii de la CASPEV, la Ziua Internaţională a Pensionarilor

0
161

Data de 1 Octombrie, ca Zi Internaţională a Pensionarilor a fost stabilită în anul 1990 de către ONU, ne informează preşedintele CASPEV, ing. Ştefan Lupşa, felicitându-i pe cei prezenţi în sala de spectacol, pregătită cu acest prilej de către membrii corului „CRIZANTEME”, dirijat de către d-na Rodica Bănescu Fage.
Înainte de a începe partea artistică, fiecare spectator din sala plină a primit o cocardă tricoloră. În holul de la etaj, cei prezenţi au putut admira o expoziţie de pictură cu tablouri, ale artistei plastice Maria Berciu.
Ca întotdeauna, alături de seniori a participat doamna deputat, dr. Viorica Cherecheş, care niciodată nu vine fără să facă o surpriză pensionarilor, aşa cum a făcut mereu.
O altă surpriză a fost şi prezenţa Primarului Cătălin Cherecheş, care a intrat în sală împreună cu elevii clasei I B, de la Liceul de Arte. Fiecare copil a oferit câte un trandafir tuturor doamnelor. Dialogul dintre copii şi domnul Primar a avut o încărcătură emoţională aparte, apoi bunicii au fost îndemnaţi să-şi plimbe nepoţii prin locurile unde au muncit, să le povestească despre ce a fost şi ce este acum, să-i pregătească să fie cu sufletul alături de comunitate.
Spectacolul a fost deschis de către cor cu melodia „A ruginit frunza din vii” şi fiecare punct din program a fost prezentat de către Cavaşi Florica. Au recitat: Aura Rusiczky, Livia Lazăr, iar din creaţiile proprii, Zamfira Deac şi Aurelia Oancă.
Melodiile interpretate de către: Anuţa Leş, Dorina Trănişan, Victoriţa Filip, Aura Rusiczky şi Gheorghe Leordean, au fost răsplătite cu aplauze, iar din rândul spectatorilor a mulţumit şi felicitat pentru spectacolul prezentat, dl. Benea Toader, fost inginer minier şi un pensionar foarte respectat de toată lumea.
În încheierea programului, corul „CRIZANTEME” a interpretat în primă audiţie -Imnul Centenarului, urmat de urarea „La mulţi ani”, pentru toţi seniorii.

Viorica Găinariu Tazlău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.