Poșta introduce plata cu cardul la ghișeu

0
65

În sfârșit, Poșta Română introduce posibilitatea plății prin card bancar, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii, până la sfârșitul acestui an.
Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din orașele mari, municipii și capitale de județ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în orașele mai mici și comunele mai mari. Licitația pentru cele 1.000 de POS-uri a fost lansată în luna mai, iar aparatele vor fi montate în maximum 60 de zile de la semnarea contractului, conform caietului de sarcini al licitației. Montarea POS-urilor este una dintre măsurile pe care conducerea companiei și-a propus să le pună în practică pentru modernizarea activității Poștei Române.
În această săptămână, Poșta Română a lansat un nou serviciu, în care clien­ții pot personaliza plicurile cu propriile imagini. Un alt pas va fi achiziționarea a 2.000 de imprimate laser monocolor, care vor intra în dotarea oficiilor poștale informatizate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.