Poveste de toamnă… romanțată

0
76

Alt decor, altă toamnă, dar același drag și dor de romanțe. Cea de-a opta ediție a festivalului-concurs “Poveste de toamnă” se desfășoară în zilele de 17 și 18 octombrie la Casa Tineretului din Baia Mare, de la ora 17. Sunt înscriși 13 concurenți din toate col­țurile țării. La actuala ediție, președintele juriului va fi soprana Bianca Ionescu, directorul Teatrului Național de Operetă “Ion Dacian” din București.
Invitați: tenorul Vlad Miriță, alături de Virginia Irimuș, Voichița Regoș, Ionuț Sima. În cadrul festivalului este invitat și câștigătorul de anul trecut, Tudor Bărbos. Spectacolul îi va avea ca prezentatori pe Ioana Pricop și Marius Sima. Evenimentul va fi preluat de TVR 3, ulterior fiind transmis în cadrul emisiunii “Cântec și Poveste”.
În cadrul festivalului a fost pregătită și o surpriză. Artista maramureșeană Angela Buciu își va lansa un album de romanțe împreună cu tenorul Alexandru Mânzat. Biletele pot fi procurate de la sediul Ansamblului Folcloric Național Transilvania. Prețul unui bilet: 20 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.