„Domnițele rîului” s-au calificat în turul secund

0
139

• Piros Security Arad – AS Independența Baia Mare 2-3 (1-2) •

„Domnițele rîului” au avut parte, după cele 4 deplasări succesive la Galați, București, Alexandria și Târgoviște, de un nou joc disputat în calitate de oaspete, de data aceasta la Arad, împotriva grupării Piros Security, în Cupa României. Ediția trecută de campionat, cele două echipe au fost protagonistele Ligii 2, Seria 2, duelul celor două încheindu-se cu promovarea băimărencelor. Ambiții mari din partea gazdelor, avînd în vedere că au fost semifinalistele ediției trecute, motiv pentru care au reușit să trimită în teren cel mai bun „11”. Nu același lucru s-a întîmplat în tabăra băimărencelor, care din motive obiective nu au beneficiat de aportul Andreei Pop, Adelinei Fedor, Ioanei Borodi, Marinelei Cotos, la care s-au adăugat mai vechile absențe: Diana Grecu, Florica Suciu. Astfel, cu un lot restrîns și cu un „11” în care și-a obținut un loc de titulară o nouă junioară, Daiana Oneț (2004), după ce Paula Gavriș (2003) a evoluat titulară în 5 jocuri, „domnițele” au reușit o victorie meritată. Determinarea și jocul mai colectiv au făcut diferența într-o partidă uneori disputată la limitele regulamentului și care a beneficiat și de un arbitraj modest al brigăzii locale. Pentru echipa din Baia Mare, Denisa Predoi a reușit toate cele 3 goluri, în timp ce pentru gazde au punctat Lihet și Marcea. De remarcat din nou evoluția bună a Ralucăi Dragoș, reprofilată pe postul de portar.
• AS Independența Baia Mare: Dragoș – Rakos, Daneliuc, D. Pop, Rotari – Gavriș, Desmerean, Buftea, Dârle, Oneț – Predoi. Antrenor: Liviu Ivasuc.
Ca urmare a disputării fazei optimilor de finală din cadrul competiției Cupa României la fotbal feminin, s-au calificat în faza superioară următoarele echipe: Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Fair Play București, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Galați, U Olimpia Cluj, Heniu Prundu Bârgăului și AS Independen­ța Baia Mare. Cea de-a opta participantă se va decide între CSȘ Târgoviște și Universitatea Alexandria, meci programat în 9 decembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.