Taekwon-do • ITF 37 medalii obținute de dragonii băimăreni la Cupa României

0
54

În perioada 23-25 noiembrie, la Deva, s-a desfășurat Cupa României la Taekwon-do I.T.F pentru juniori 3, 2, 1 și seniori, competiție importantă organizată de către Asociația Club Sportiv Red Tigers Calan și Federația Română de Taekwon-do ITF. La această competiție de nivel național au participat 418 sportivi, 37 arbitri de la cele 20 cluburi participante.
A fost cea mai mare competiție de nivel național organizată în România în cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF în ultimii 25 de ani. Lotul clubului la această competiție a fost format din 2 antrenori (Dan Goron 6 dan și Monica Goron 5 dan), 5 arbitri (Remus Catricicău 4 dan, Zetea Cosmin 2 dan, Victor Rohian 2 dan, Dorin Popa 1 dan, Sorin Frixeni 1 gup) și 39 de sportivi.
Rezultatele obținute de către sportivii Clubului Sportiv Dragonul la această competiție naționala sînt 37 medalii – 15 de aur, 11 de argint și 11 de bronz, atît la probele individuale, cît și pe echipa, precum și locul 2 în clasamentul general pe cluburi la seniori, și același loc în clasamentul general pe cluburi la juniori 1.
CS Dragonul aduce mulțumiri pe această cale Consiliului Județean Maramureș și Primăriei Municipiului Baia Mare pentru sprijinul acordat în vederea participării la această competiție națională importantă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.