Misiune economică în Republica Moldova

0
56

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează, în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2019, o misiune economică în Republica Moldova, cu ocazia ediției a XVIII-a a manifestării expoziționale „Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie -3 februarie 2019.
Expoziția „Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, fiind cea mai mare și prestigioasă expoziție din țara vecină.
În anul 2019 expoziția va reuni 450 de agenți economici, pe o suprafață de peste 3.200 mp, din diferite ramuri ale economiei naționale moldovene: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari și alte domenii.
Programul manifestării prevede organizarea de conferințe, seminarii, mese rotunde cu teme actuale ce țin de promovarea mărfurilor și serviciilor moldovene, precum și prezentări de firme, concursuri, degustări de produse.
Misiunea economică va avea mai multe puncte principale:
• vizitarea expoziției,
• întâlniri de afaceri în cadrul Forumului Româno-Moldovean, cu firme care vor fi invitate de Camera de Comerț din Republica Moldova, funcție de interesul firmelor din delegația maramureșeană,
• vizitarea a 2-3 firme din zona Chișinău, în funcție de interesul firmelor din delegația maramureșeană
• organizarea unei vizite la una din cele mai renumire crame – Mileștii Mici, Cricova sau Chateau Cojușna.
Înscrieri se pot face până în 15 ianuarie. Informații suplimentare: Camera de Comerț și Industrie Maramureș, tel. 0262221510 sau e-mail cci_mm@ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.