Barajul de promovare între Maramureş şi Sălaj

0
128

Vineri, 15 februarie, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor pentru barajul de promovare în viitoare ediţie a Ligii 3. Cele 41 de judeţe plus Municipiul Bucureşti au fost împărţite în 7 regiuni.

În urma tragerii la sorţi, Regiunea 2 are următoarea componenţă: • Maramureş – Sălaj • Satu Mare – Bistriţa Năsăud • Cluj – Bihor.
Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare sunt: 15 iunie 2019, ora 18, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.
Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.
Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
Dreptul de participare la jocul de baraj îl deţine structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I, în fiecare judeţ sau în Municipiul Bucureşti. În situaţia în care structura sportivă respectivă nu îndeplineşte condiţiile de participare la jocurile de baraj (nu deţine personalitate juridică şi/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condiţiile de participare, să fie declarată câştigătoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.