În Sighetu Marmaţiei • Amenzi de cca. 13.000 lei şi 3 permise reţinute

0
39

Sâmbătă, 2 martie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate în cele opt ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe în cazul şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 13.000 lei, fiind reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de circulaţie, 3 permise de conducere.

În Vişeu de Sus
Dosar penal pentru trei infracţiuni rutiere

Duminică, 3 martie, poliţiştii rutieri din Vişeu de Sus, care desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN18, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. În momentul în care a observat poliţiştii, conducătorul auto a virat pe strada Rândunelelor.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 1 km au reuşit să-l oprească. La volan a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, din oraş. Întrucât au avut suspiciuni cu privire la permisul de conducere pe care bărbatul l-a prezentat, poliţiştii au efectuat verificări constatatând că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi complicitate la uz de fals.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.