Au ars 26,5 hectare de vegetaţie uscată

0
60

În weekend, pompierii maramureşeni au intervenit pentru lichidarea a 10 incendii, din care 7 incendii au fost la vegetaţia uscată.
• Vineri, pompierii din Borşa au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum, unde, din fericire, a ars doar funinginea. Tot pompierii borşeni au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată, în urma căruia au ars circa 150 metri pătraţi de vegetaţie. Şi pompierii din Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia au ars circa 10 hectare de vegetaţie. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au avut de parcurs 3 km pe jos până să ajungă la locul intervenţiei.
• Sâmbătă, pompierii vişeuani au intervenit pentru a lichida un incendiu în urma căruia au ars circa 0,3 hectare de vegetaţie uscată. Pompierii băimăreni au fost chemaţi să lichideze un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament, din Baia Mare. Focul a distrus un corp de mobilier şi alimentele dintr-o oală uitată pe aragaz.
• Duminică, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum. Pagubele au fost minime, deoarece a ars doar funinginea din coş. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 5 kg de deşeuri menajere. La Ieud, pompierii din Bogdan Vodă au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia au ars circa 15 hectare de vegetaţie, dar şi o plantaţie de nuci şi pomi fructiferi. Punctul de Lucru Şomcuta Mare a lichidat un incendiu de vegetaţie în urma căruia au ars 0,8 hectare de vegetaţie uscată, iar pompierii vişeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 200 metri pătraţi de vegetaţie uscată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.